Thursday, March 24, 2011

Well well well...

I guess the most talked about subject here right now is the fact that SPRING IS HERE! Seriously, walking outside without my jacket with the warm breeze and hot sun shining on me is awesome! Today is a little bit colder, more windy, but still 11 degrees and I'm loving it.

Mentally preparing myself to go home. I will be sad, there is a lot here to miss, but I'm also feeling really happy. I feel like I have got everything out of this experience and I'm ready to go home and be with my loved ones.

Anyway, had to make a video to present tomorrow at the school assembly so here it is.






5 comments:

  1. Väga hea, noored. Tulevik on teie kätes - loodame, et muudate siis Tallinna tänavad vargavabaks ja koolid õppimisvabaks (loomulikult tingimusel, et kõik õpilased lõpuks siiski targaks saaks kuidagi) :)

    ReplyDelete
  2. Me ei üritagi selle videoga "maailma päästa" või midagi sellist. Kas Te ehk teate mõiste 'liialdamine' tähendust? It's all for comedic effect. Tuleb ju arvesse võtta, et seda tuli esitleda umbes viiesajale õpilasele kellest enamusel on puudulik keskendumisvõime. Ehk jagate veel oma arvamust, armulik anonüümne kommentaator?

    ReplyDelete
  3. Võib-olla oleks Teie enda tehtud filmitükk tõeline meistriteos olenemata sellest, kui palju aega teile selle valmistamiseks antakse.
    Leidke mulle siis, palun, midagi positiivset meie haridussüsteemi kohta, mida saaks humoorikalt taanlastele esitleda.(Ning mahutage see lahkesti viie minuti sisse.)
    Lisaks unustate Te, et meie videos parodeeriti ka Taanit.Õppimine siin pole tegelikult mingi pidu ja pillerkaar. Juba seitsmendas klassis on neil tiba lihtsustatud orgaanilist keemiat. Ma ei ole isegi võimeline abistama matemaatikaga oma sõpra, kes käib siin alles gümnaasiumi esimeses klassis, kuigi mul olid Eestis matemaatikas võrdlemisi head hinded.(Ning EI, ma ei väida, et ma olen mingisugune geenius.)
    Milleks seda videot üleüldse nii tõsiselt võtta?

    ReplyDelete
  4. I need to go on trips more often just to come back home and find that you five have done a lot of work. Fantastic! I had a lot of fun watching this film. How did the audience react? What did they say about the film? I am looking forward to meeting you in Kuristiku.

    ReplyDelete