Thursday, January 27, 2011

Everything is great!


Sorry, Helen I want to be so awesome like you :) Actually my main point is that I don't have chemistry nor physics - paradise.



















I'm going to Copenhagen tomorrow morning!

5 comments:

  1. Why to Copenhagen? Private trip or with school?

    ReplyDelete
  2. With my family;) I think we are going to see the most important sightseeings and just spend a nice weekend:)

    ReplyDelete
  3. Kui pikk Su koolipäev siis üldse on, kui nii vähe õppeaineid on? Mis kell 1. tund algab? Mitu tundi päevas on? Kui pikk on 1 tund? Mida Kopenhaagenis nägid? Kas on siis kõik nii kallis, nagu me teame?

    ReplyDelete
  4. Esimene tund algab ikka kell 8.00 ning ühe tunni pikkus on 90 minutit. Keskmiselt on päevas 3 või 4 tundi ja vastavalt sellele lõppeb, kas 13.30 või 15.15, aga võib ka juhtuda päevi, kus kool kestab kella 17.00 nagu Helenil ja Mariliisil vist olnud on, aga siis on lõpus tavaliselt mingi katse, mis võtab kauem aega. Tegelikult on neil olnud ka keemia ja füüsika, kes teab võib - olla, et mingid muud ainedki, aga need on lihtsalt hetkel läbi saanud, sest nad ei ole seda valinud endale kõrgemat taset, kui C. Ma leian, et see ei ole sugugi halb, et on vähe õppeained, vähemalt saad endale asjad selgeks ja saad keskenduda sellele, mis sind huvitab. Mulle isiklikult meeldib siine süsteem palju rohkem.
    Kopenhaagenist kirjutab varsti blogis. Kaks korda on kõik kallim, kui mitte mõned asjad rohkem, riided sellistes poodides nagu H&M ja ginatricot on sama hinnaga, mis Eestis.

    ReplyDelete
  5. Tore, et sulle sealne süsteem sobib, aga vaata, et sa ära ei harju. Pärast ei taha enam äkki tagasigi tulla.

    ReplyDelete